Επικαιροτητα

S.O.S εκπέμπει σχολείο της Κανδήλας

Διαβάστε τι ζητά από τον διευθυντή εκπαίδευσης και τον Δήμαρχο Τρίπολης ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης, αναφορικά με το δημοτικό σχολείο Κανδήλας.

 

 

Για τρεις εβδομάδες και πλέον ,το δημοτικό σχολείο της Κανδήλας βρίσκεται υπό κατάληψη ,λόγω του ότι από τις τρεις θέσεις δασκάλων η μία είναι ακάλυπτη από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα τριθέσιο σχολείο,ουσιαστικά να έχει, παρανόμως ,μετατραπεί σε διθέσιο με ότι αυτό συνεπάγεται για την εκπαίδευση των μικρών μαθητών. 

 

Παρά τις επανηλειμμένες διαβεβαιώσεις των αρμοδίων στους γονείς,το πρόβλημα παραμένει άλυτο. Η υπομονή των μικρών μαθητών και των γονιών τους εξαντλήθηκε και οδηγήθηκαν στο μέσο της κατάληψης του σχολείου. 

 

Με την επιστολή μας αυτή ζητούμε από τον διευθυντή εκπαίδευσης να δώσει άμεση λύση στο θέμα, ώστε να επιστρέψει το σχολείο στην κανονικότητά του. 

 

Επιπλέον ζητούμε από τον Δήμαρχο να ασχοληθεί άμεσα με το θέμα,που άλλωστε αφορά ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του δήμου μας,ασκώντας την επιρροή του,τόσο στον διευθυντή εκπαίδευσης όσο και στο υπουργείο Παιδείας για να δοθεί λύση στο πρόβλημα και να επιστρέψουν οι μικροί μαθητές στα θρανία τους. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.