Επικαιροτητα

"Ψεύδη, ημιμάθεια και ο αδιάβαστος Νικολάου"

Την επίσημη απάντηση της στα όσα ακούστηκαν για την επιχείρηση δια στόματος του Δημήτρη Νικολάου και μέσω ανακοίνωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης έδωσε η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα Α.Ε. Για ψεύδη, ημιμάθεια και ανακρίβειες γίνεται λόγος στην ανακοίνωση, ενώ όπως τονίζεται ο κ.Νικολάου πιάνεται για δεύτερη φορά αδιάβαστος.

 

Το πλήρες κείμενο της απάντησης της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας:

 

Σε απάντηση του από 3.11.2015 δελτίου Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης με τίτλο «Στο σπίτι του Κρεμασμένου δε μιλάμε για σχοινί», παραθέτουμε τα ακόλουθα:

 

Η ανακοίνωση τυγχάνει αναληθής και ανακριβής. Και τούτο διότι, προς απόδειξη της δήθεν "επιδότησης με ζεστό χρήμα" της "Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας Α.Ε." επικαλείται την υπ’ αριθμ. 60449/ΥΠΕ/5/00738/Ε/Ν.3299/04/29-12-2010 απόφαση ένταξης του επενδυτικού σχεδίου στον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004.

 

Από αυτή την απόφαση όμως προκύπτει μόνο η κατ’ αρχήν έγκριση του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας μας και όχι η εκταμίευση της επιχορήγησης. Η δε έγκριση είναι συνθήκη αναγκαία αλλά όχι ικανή για την απόδειξη της λήψεως της επιδότησης. Περαιτέρω, η ανακοίνωση αποσιωπά το γεγονός ότι η εκταμίευση της επιχορήγησης ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα, αντιθέτως το σύνολο της επένδυσης πραγματοποιήθηκε με ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Επιπλέον, αποσιωπά το γεγονός ότι έχει παρέλθει προ πολλού η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για την εκταμίευση της επιχορήγησης, ακόμα και η προθεσμία ολοκλήρωσης του επενδυτικού σχεδίου! Τούτο καθιστά πέραν πάσης αμφισβητήσεως το γεγονός ότι η εκταμίευση της επιχορήγησης οποτεδήποτε στο μέλλον είναι πλέον αδύνατη.

 

Τονίζουμε δε ότι σκοπίμως αφήσαμε να παρέλθει άπραγη η ως άνω προθεσμία, μη διεκδικώντας κατ’ ουσίαν την επιχορήγηση, ενώ υπέστημεν πιέσεις από τους αρμοδίους υπαλλήλους να την εισπράξουμε, λόγω του ότι τα προορισμένα για επιχορηγήσεις κεφάλαια του αναπτυξιακού νόμου είχαν μείνει αδιάθετα.

 

Όποιος δε επιθυμεί να πληροφορηθεί για την τύχη της συγκεκριμένης επιχορήγησης και να επιβεβαιώσει τα ως άνω, μπορεί να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, όπου τηρούνται όλα τα σχετικά στοιχεία. Το αυτό όφειλε να κάνει και ο Συνδυασμός "Λαϊκή Συσπείρωση" πριν προβεί στην έκδοση της από 3.11.2015 αναληθούς και ανακριβούς ανακοίνωσης.

 

Η ημιμάθεια κύριε Νικολάου, είναι χειρότερη της αμάθειας. Σταματήστε να ξεστομίζετε ψέματα, να δημοσιεύετε ανακριβή στοιχεία. Πιαστήκατε για δεύτερη φορά αδιάβαστος.

 

Για τους λόγους αυτούς, δια του παρόντος επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Νικολάου και το δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.