Επικαιροτητα

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ: Καταγγελίες για τα αδέσποτα

Τη συστηματική εξόντωση των αδέσποτων σκυλιών που ζουν πέριξ και εντός του εργοστασίου της Δ.Ε.Η. στη Μεγαλόπολη καταγγέλλουν στο www.zoosos.gr εργαζόμενοι στην επιχείρηση.

Tην περασμένη Κυριακή ένα κουταβάκι εντοπίστηκε νεκρό χτυπημένο στο κεφάλι, ένα άλλο - που προφανώς ξυλοκοπήθηκε και αυτό - είναι τραυματισμένο και κουτσαίνει και ένα τρίτο σκυλί βρέθηκε χθες το πρωί δηλητηριασμένο.

Την κακοποίηση των ζώων πέριξ και εντός του εργοστασίου με φόλες και απαγχονισμούς έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα με δημοσιεύματα μας στο www.zoosos.gr και όταν είχαμε ζητήσει το 2012 την άποψη της Δ.Ε.Η. γι’ αυτά τα εγκλήματα που διαπράττονται και μέσα στις εγκαταστάσεις της μέσω του Γιάννη Παπάζογλου, τότε σύμβουλου επικοινωνίας του τότε προέδρου της εταιρίας, Αρθούρου Ζερβού, ακούσαμε μόνο ωραία λόγια και τις προφορικές διαβεβαιώσεις του περί σεβασμού αυτών των πλασμάτων.

Από τη μια η αδιαφορία του Δήμου Μεγαλόπολης για την ορθή διαχείριση των αδέσποτων ζώων, από την άλλη οι δημότες που συστηματικά εγκαταλείπουν ή δεν στειρώνουν τα ζώα τους με αποτέλεσμα να αναπαράγονται ανεξέλεγκτα και τέλος αυτοί που τα εξοντώνουν με κάθε τρόπο συναποτελούν τον φαύλο κύκλο που οδηγεί αυτά τα πλάσματα σε μαρτυρικό βίο και επίπονο θάνατο.

Διαμαρτυρηθείτε γι’ αυτό το έγκλημα στον διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης Κωνσταντίνο Γίδη στο τηλέφωνο: 27910 25049 και στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ώστε οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πηγή: zoosos.gr/

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.