Επικαιροτητα

Νικολάκου: "Tο έργο διαχείρισης απορριμμάτων θα γίνει!" (VIDEO)

Η Αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή (29/07) αναφέρθηκε στις εξελίξεις για τη διαχείριση των απορριμάτων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις της η κα. Νικολάκου: "Είναι πλέον πολύ σημαντικό για την περιφερειακή Αρχή, με τελεσίδικη απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου έχει αποφασιστεί η απόλυτη νομιμότητα στην τήρηση της διαδικασίας όχι μόνο του διεθνούς διαγωνισμού στη σχέση της διαχείρισης αποβλήτων αλλά γενικότερα η νομιμότητα που έχει να κάνει με την ευθύνη της περιφέρειας γι αυτό το μεγάλο έργο".

 

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως με παλαιότερη απόφαση το 2015 είχε δοθεί η νομιμότητα στο έργο μας με την υπογραφή της σύμβασης και υπήρξαν δύο ακόμα αποφάσεις για αποτροπή υπογραφής της σύμβασης. Μεταξύ άλλων η κ. Νικολάκου είπε ότι:"Αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι νόμιμο και οικονομικό."

 

Κλείνοντας, η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι: "Το έργο αυτό πρέπει να γίνει και θα γίνει για να σταματήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι από τις πιο βρώμικες στην Ευρώπη. Είναι αδιανόητο να βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τα σκουπίδια εδώ και τρία χρόνια."

 

Δείτε την συνέντευξη στο video που ακολουθεί :

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.