Επικαιροτητα

Μεϊμαράκης: "Δεν θα γίνουν υποχωρήσεις..." (VIDEO)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Τετάρτη (04/11) ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

  

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τιμος Κατσίπος καλωσόρισε τον Ευάγγελο Μειμαράκη, ο οποίος κατά την ομιλία του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και τις δηλώσεις του αναφορικά με την γενοκτονία των Ποντίων.

 

"Αν αυτά που λέει τα λέει για επικοινωνιακούς λόγους είναι επικίνδυνος. Δεν κάνει για υπουργός Παιδείας", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως αν τα λεγόμενα του Νίκου Φίλη έχουν ως σκοπό να αποσταλεί ένα μήνυμα προς τους Τούρκους, θα πρέπει να μάθει καλά, πως εκπτώσεις σε εθνικά θέματα δεν πρόκειται να γίνουν".

 

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα της ομιλίας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.