Επικαιροτητα

Σήμερα η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος

Σύμφωνα με τα όσα διευκρίνισε το υπουργείο Εργασίας, σήμερα, 5 Νοεμβρίου θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα.



Η διευκρίνιση χρειάστηκε, γιατί εκ παραδρομής, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, με δήλωση του στη Βουλή ο αρμόδιος υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος, είπε ότι αυτά θα καταβληθούν στους δικαιούχους στις 30 Οκτωβρίου.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του υπουργείου Εργασίας, ο υφυπουργός αναφέρθηκε σε δύο ημερομηνίες πίστωσης χρημάτων, εκ των οποίων η μία ήταν η ημερομηνία πίστωσης της κάρτας σίτισης, στις 30/10. Εκ παραδρομής, συνεχίζει η ανακοίνωση, αναφέρθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία ως ημέρα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων, ενώ η ορθή ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων είναι 5η Νοεμβρίου, όπως προκύπτει από το σχετικό δελτίο Tύπου που εκδόθηκε από το υπουργείο Εργασίας στις 27/10/2015.

 

ΠΗΓΗ:koutipandoras.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.