Επικαιροτητα

Ανεβαίνουν στο TAXIS τα τέλη κυκλοφορίας 2016

Δείτε πότε ανεβαίνουν στο TAXIS τα νέα τέλη κυκλοφορίας 2016.

 

Με τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας 2016 που προωθεί το οικονομικό επιτελείο, επιχειρεί τη διόρθωση των "αδικιών" που έχουν εντοπιστεί κατά τον υπολογισμό των τελών. Κατά τις πληροφορίες, το βάρος θα κληθούν να σηκώσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων της τελευταίας πενταετίας και οχήματα που έχουν μεγάλη εμπορική αξία αλλά και αυξημένες εκπομπές ρύπων.

 

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να έχουν ανέβει στο TAXIS τα τέλη κυκλοφορίας 2016 προκειμένου να αρχίσει η πληρωμή τους από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και όπως κάθε χρόνο η προθεσμία που θα δοθεί θα είναι έως την παραμονή της πρωτοχρονιάς 31/12/2015.

 

Το βέβαιο είναι πως με τα νέα τέλη θα υπάρξει μεγάλη επιβάρυνση σε όσους διαθέτουν αυτοκίνητο μεγάλης αξίας, αλλά όχι και πολύ μεγάλη μείωση στα τέλη που πληρώνουν όσοι έχουν φθηνό ή παλιό αυτοκίνητο. Σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζεται η κατάργηση των εξαιρέσεων σε πετρελαιοκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα, κατά 20% θα αυξηθούν τα τέλη στα καινούργια Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού, ενώ οριακές θα είναι οι μειώσεις, ίσως και κάτω από 5% κατά μέσο όρο στα μικρά παλαιά Ι.Χ.

 

ΠΗΓΗ:arkadikeseidiseis

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.