Επικαιροτητα

Εσείς θα βοηθήσετε; (VIDEO)

Για την προσπάθεια του Δήμου Τρίπολης να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, μίλησε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας.

 

 

Ο Δήμος Τρίπολης  σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αρκαδίας ,σε μια προσπάθεια δράσεων στήριξης  των προσφύγων της Μυτιλήνης Ν. Λέσβου προτίθεται να προβεί στη διοργάνωση και υλοποίηση της δράσης "συλλογή ειδών ρουχισμού.

 

Όσοι δημότες μας επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανωτέρω δράση μπορούν να προσφέρουν τα είδη ρουχισμού, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, σε χάρτινες συσκευασίες κατά είδος στις σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπαίδευσης  και στον 1ο όροφο του  Νέου Δημαρχείου Τρίπολης (Λαγοπάτη και Αταλάντης) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από Δευτέρα 9/11/2015 έως και Παρασκευή 13/11/2015.

 

Ανάμεσα στα είδη που θα χρειαστούν είναι και τα εξής:

 

Sleeping Bags

Ρούχα και κάλτσες

Ρούχα για παιδιά 10-14 ετών 

Ζεστά κασκόλ, γάντια και σκουφιά

Κουβέρτες

Παπούτσια

Ξηρά τροφή (φασόλια, φακές κτλ)

Πλαστικά πιάτα και πιρούνια

 

Σύμφωνα με τον Σπύρο Βρέντα θα γίνει προσπάθεια να συσπειρωθούν φορείς, σύλλογοι και οι Δήμοι του νομού Αρκαδίας, προκειμένου να συντονιστούν οι δράσεις συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης και να αποσταλούν συγκεντρωτικά.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν την προσπάθεια του Δήμου Τρίπολης, μπορούν από την Δευτέρα (09/11) έως την Παρασκευή (13/11) μέχρι τις 16:00 να μεταφέρουν τα είδη που θέλουν να προσφέρουν στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου (Αταλάντης και Λαγοπάτη)

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.