Επικαιροτητα

ΑΔΩΝΙΣ: "Ο Τσίπρας, το τούβλο και η Ακρόπολη" (VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκε το Σάββατο (07/11) ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

 

Την συνέντευξη άνοιξαν με έναν σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος, ενώ στη συνέχεια ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, αναφέρθηκε στην πορεία τους ως υπουργός, τονίζοντας το γεγονός, πως ήταν ένα πρόσωπο, που αναγνώριζε τα όποια λάθη του και τα διόρθωνε.

 

Κάποιες από τις χαρακτηριστικότερες δηλώσεις του: 

 

"Κανένα έλεος και καμία συμπόνια στον Τσίπρα. Είναι ανάξιος εμπιστοσύνης".

 

"Ο κ.Τσίπρας αναφορικά με συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα του προσφυγικού. Είδε το ντόμινο και έριξε το πρώτο τουβλάκι. Και το πρώτο τουβλάκι ήταν η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Μπορεί να ήταν και μεγάλο τούβλο… δεν ξέρω!"

 

"Πάντα φταίει ο λαός στις Δημοκρατίες. Με την ψήφο του καθορίζει πολλά. Είναι βέβαια υπεύθυνος αλλά όχι και αλάνθαστος. Η ευθύνη πάντως υπάρχει".

 

"Πρέπει να κάνουμε το παν για να φύγει αυτή η κυβέρνηση".

 

"Όποιος και αν βγει πρόεδρος της ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει την φορολόγηση των αγροτών, όπως την ετοιμάζει η κυβέρνηση".

 

"Ο Τσίπρας περηφανεύεται συνεχώς για δήθεν επιτυχίες του και δείτε που φτάσαμε. Αν δηλαδή κάνει 2-3 επιτυχίες ακόμα θα μας πάρουν και την Ακρόπολη".

 

"Αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο κ.Γιουνκερ έχω να πω μόνο ένα πράγμα. Ποτέ δεν πρόκειται να δεχτούμε να γίνουν κοινές περιπολίες με την Τουρκία στο Αιγαίο".

 

"Αν κάποιος με ρωτήσει γιατί να ψηφίσει εμένα σε σχέση με τους συνυποψήφιους μου, η απάντηση είναι μία! Δεν φοβάμαι την Αριστερά και θα συγκρουστώ ευθέως και με τον Τσίπρα που είναι άκρα Αριστερά".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.