Επικαιροτητα

Νεαρός ποδοσφαιριστής περίμενε 3,5 ώρες ασθενοφόρο!

Ώρες αγωνίας έζησαν το Σάββατο για περίπου 3,5 ώρες οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι συνοδοί της ομάδας νέων της Παναχαϊκής στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Αθήνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.



Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, που ξεκίνησε στις 12.00 το μεσημέρι, νεαρός ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε να παρουσιάζει απώλεια μνήμης.


Λόγω του τραυματισμού η μεταφορά του ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά από τις 12.10 που έγινε η κλήση, το ασθενοφόρο μετέβη να τον παραλάβει στις 3.30 μετά το μεσημέρι, δηλαδή περίπου μετά από 3,5 ώρες.


Ο παίχτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Αθηνών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει πάθει διάσειση και απώλεια μνήμης και ζητήθηκε να υπάρξει 48ωρη παρακολούθηση.


Η αποστολή της Παναχαϊκής αναχώρησε από την Αθήνα μαζί με τον παίχτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.


Πηγή: patrastimes.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.