Επικαιροτητα

"Πράσινο φως" στην Περιφέρεια για τα απορρίμματα (VIDEO)

Θετική για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου αναφορικά με το θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Για ένα έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το οποίο η Περιφερειακή Αρχή είναι περήφανη, έκανε λόγο η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

 

Πιο συγκεκριμένα η αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε, πως το ελεγκτικό συνέδριο γνωμοδότησε θετικά υπέρ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων να προχωρά δίχως εμπόδια και με ταχύτατους ρυθμούς. 

 

Μετά από αυτή την απόφαση η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπορεί άμεσα να υπογράψει την σύμβαση, προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία για την κατασκευή των μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης.

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ανέφερε μεταξύ άλλων:

 

"Στο έργο μας πετύχαμε τη μικρότερη τιμή για διαχείριση αστικών αποβλήτων σε όλη την Ευρώπη".

 

"Αυτό το έργο μαζί με το κομμάτι της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ θα διορθώσει όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου".

 

"Τηρούμε πιστά τις προεκλογικές μας υποσχέσεις".

 

"Μέσα σε ενάμιση χρόνο τελειώσαμε τον διεθνή διαγωνισμό και σε χρόνο ρεκόρ προχώρησαν όλες οι διαδικασίες".

 

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.