Επικαιροτητα

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σύλληψη δύο ατόμων για 1 κιλό ηρωίνη

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου, ένας 27χρονος και μία 26χρονη, στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.

 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη πέντε άτομα, δύο άνδρες, 28 και 37 ετών, και τρεις γυναίκες, ηλικίας 21, 38 και 51 ετών.


Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, στον Ισθμό της Κορίνθου, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, εντόπισαν το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος και στο οποίο επέβαινε η 26χρονη και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο.
 

Όμως, όταν το αντιλήφθηκε ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και πέταξε έξω από το αυτοκίνητο δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 971,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.


Ακολούθησε καταδίωξη και αστυνομική επιχείρηση, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να ακινητοποίησουν το όχημα και να συλλάβουν τον 27χρονο και την 26χρονη, στο 87ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών. Το αυτοκίνητο, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.


Όπως προέκυψε από την προανάκριση, την ποσότητα της ηρωίνης θα προμηθευόταν ο 28χρονος και μαζί με τα άλλα τέσσερα άτομα θα την πουλούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.