Επικαιροτητα

"Θα εφαρμόσουμε το Μνημόνιο με γόνιμο τρόπο"

Σε δηλώσεις προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (20/09) ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ.Παπαηλιού.



Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

"Ο εκλογικός θρίαμβος του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει δύο πράγματα. Ο ελληνικός λαός αφενός μεν αναγνώρισε το έργο που επιτελέστηκε στο επτάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου συναίνεσε και στο σχέδιο στο οποίο υποβλήθηκε υπό την κρίση του για το αυριο. Αναγνώρισε της σκληρή διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές".

 

"Παράλληλα ο λαός αποδέχτηκε σε πείσμα πολλών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα σχέδιο για το μέλλον και φαντάζομαι, πως με την κυβέρνηση, που θα σχηματιστεί, θα υπάρχει σταθερό πολιτικό πλαίσιο και προοπτική τετραετίας".

 

"Το περίφημο τρίτο μνημόνιο περιλαμβάνει σκληρά μέτρα στα οποία συναίνεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετά από εκβιασμό. Τα συμφωνηθέντα θα τα εφαρμόσουμε με γόνιμο τρόπο, προκειμένου να απαλυνθούν οι δυσμενέστερες υφεσιακές συνέπειες. Αν εφαρμόζαμε ατόφιο το μνημόνιο, όπως λένε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, τότε ο τόπος δεν θα είχε μέλλον".

 

"Θα εφαρμόσουμε το παράλληλο πρόγραμμα μας, που αφορά στα πεδία πολιτικής, που σχετίζονται με την πολιτική ανασυγκρότηση της χώρας".

 

"Ο βουλευτής έχει δυο αποστολές. Να νομοθετεί ως μέλος του κοινοβουλίου και να εκπροσωπεί τον νομό του και τον κόσμο που τον εξέλεξε".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.