Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: "Συναισθήματα και επαγγελματικό χώρος"

Βιωματικό Εργαστήριο για Νηπιαγωγούς και Δασκάλους από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων....

 

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας "Ανέλιξη", που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υλοποίησε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, 2 Βιωματικά Εργαστήρια για Νηπιαγωγούς και Δασκάλους με θέμα: "Η αναγνώριση και επεξεργασία των συναισθημάτων ως στοιχείο ενδυνάμωσης του επαγγελματικού ρόλου".

 

Το δεύτερο εργαστήριο πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των ίδιων των εκπαιδευτικών και λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών. 

 

Τα εργαστήρια συντόνισε η Αναστασία Μπεντεβή, Κοινωνιολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης.

 

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συνέχιση της συνεργασίας με το Κέντρο Πρόληψης, μέσα από την ένταξή τους σε βιωματική ομάδα για τη στήριξη και ενίσχυση στον επαγγελματικό τους ρόλο.

 

Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση αξιοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Βιωματικό Εργαστήριο που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης από τον κ. Ηλία Γκότση, Υπεύθυνο Κέντρου Εκπαίδευσης και Εποπτείας του ΟΚΑΝΑ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.