Επικαιροτητα

ΟΕΒΑ: "Οι μικρομεσαίοι δεν αντέχουν άλλο..."

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Eμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) συμμετέχει στην πανελλήνια κινητοποίηση - συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας) την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στη Πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 11.00 π.μ. με κεντρικό σύνθημα "Οι Μικρομεσαίοι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ". 

 

 

Αντιδρώντας στις νέες δυσμενείς εξελίξεις με την πολιτική λιτότητας, την υπερφορολόγηση, τα υπέρογκα πρόστιμα, την συρρίκνωση των ΜμΕ , σε αντιμετώπιση στο επόμενο διάστημα του μεγαλύτερου πλήγματος στο σύνολο της παραγωγικής, μεταποιητικής, εμπορικής και τουριστικής βάσης της χώρας, με δυσμενείς συνέπειες στα οικονομικά μεγέθη και με σημαντική επιδείνωση στη δυνατότητα επιβίωσης των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της χώρας. 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.