Επικαιροτητα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αθώωση Βόσνου για το Μεθύδριο!

Η απόφαση του Εφετείου Ναυπλίου...

 

Αθωώθηκε από το Εφετείο Ναυπλίου μετά και από πρόταση του Εισαγγελέα ο πρώην Δήμαρχος Τεγέας, πρώην πρόεδρος Μεθυδρίου και νυν αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος.

 

Το ιστορικό

 

Το 2012 ο Δημήτρης Βόσνος, ως πρόεδρος του Μεθυδρίου και δύο μέλη της εκτελεστικής επιτροπής Γιάννης Σακελλαρίου (Δήμαρχος Βυτίνας) και ο Θάνος Καρνέζης (Αντιδήμαρχος Τρίπολη) κατηγορήθηκαν για κακοδιαχείριση και για μη νόμιμο τρόπο ανάθεσης έργων στο Μεθύδριο. Στη συνέχεια στους κατηγορούμενους προστέθηκαν, τόσο ο προϊστάμενος της αποκεντρωμένης διοίκησης όσο και ο αναπληρωτής του, για την έγκριση των έργων.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα έργα είχαν δοθεί με απόφαση της γενικής συνέλευσης Μεθυδρίου και είχαν εγκριθεί από την Περιφέρεια.

 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεση ο Εισαγγελέας υπογράμμισε, πως δεν βλέπει κάτι μεμπτό και διαφορετικό, από τα όσα κάνουν οι υπόλοιποι Δήμοι στον χειρισμό των έργων, με αποτέλεσμα την πανηγυρική αθώωση τόσο του Δημήτρη Βόσνου, όσο και των λοιπών κατηγορούμενων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.