Επικαιροτητα

Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος: "Θα συνεχίσουμε τον αγώνα του"

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός  Σύλλογος Αρκαδίας εκφράζει τα βαθιά του συλληπητήρια στην οικογένεια και τους συναγωνιστές του Αγγέλου Νικόλα που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να τιμήσουν με την παρουσία τους τον πρωτοπόρο αγωνιστή του αγροτικού κινήματος που έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του τον αγώνα προάσπισης των συμφερόντων της μικρομεσαίας αγροτιάς. 

Ο Νικόλας με τον τρόπο δράσης του αλλά και με τον τρόπο που έζησε σε όλη του τη ζωή αφήνει παρακαταθήκη και αποτελεί παράδειγμα αγώνα για όλους μας. Μας δείχνει τον τρόπο που πρέπει να δρούμε όλοι εμείς που πορευτήκαμε μαζί του σε όλες τις μάχες το προηγούμενο διαστημα. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα δίκαια συμφέροντα της μικρομεσαίας αγροτιάς. 

Αύριο 1η Σεπτέμβρη 2016 στο χωριο Αμυγδαλίτσα της Αργολίδας θα γίνει η κηδεία στις 4 το απόγευμα."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.