Επικαιροτητα

Βλάσης για αυτοκριτική ΝΔ, διαφθορά και πρόσφυγες (VIDEO)

Συνέντευξη Tύπου παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ οι βουλευτές της Ν.Δ., κ. Κωνσταντίνος Βλάσης και κ. Στέργιος Γιαννάκης, συνοδευόμενοι απ'  τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τιμολέοντα Κατσίπο, μετά από περιοδεία που πραγματοποίησαν σήμερα στην Αρκαδία και, ειδικότερα, στις επαρχίες Μαντινείας και Κυνουρίας. Οι δυο νέοι πολιτικοί επισκέφθηκαν επιχειρηματίες της περιοχής καθώς και κοινωνικές υποδομές.

 Ο κ. Γιαννάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως οι επισκέψεις αυτές έχουν σκοπό τον εντοπισμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην περιφέρεια, έτσι ώστε να ενημερωθούν κατάλληλα οι αρμόδιοι τομεάρχες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ανέφερε, επίσης, πως η πολιτεία οφείλει να ενισχύσει την ιδιωτική πρωτοβουλία, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρο  καθώς και στον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη σχετικά με την άρτια λειτουργία των γηροκομείων Λεωνιδίου και  Τριπόλεως. Τέλος, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τις μάχες που δίνει  ο συνάδελφός του, κ. Βλάσης, για την Αρκαδία.

Ο κ. Βλάσης ανέφερε πως - στα πλαίσια της "Συμφωνίας Αλήθειας με τους πολίτες" που εξήγγειλε ο αρχηγός της Ν.Δ, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στην Δ.Ε.Θ.- οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανοίγονται στην κοινωνία, αφουγκράζονται τα προβλήματα και  τους φόβους των πολιτών και έχουν σκοπό  να το πράττουν αυτό κατ' εξακολούθηση κι όχι μόνο  σε προεκλογική περίοδο. Επίσης, ο  κ. Βλάσης τόνισε πως και η Ν.Δ. κάνει την αυτοκριτική  της, σε  σχέση με τη δική της πρόσφατη κυβερνητική θητεία.

Ερωτηθείς σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, ο κ. Βλάσης σημείωσε πως τα προσφυγόπουλα θα πρέπει ν' απορροφηθούν από τις τοπικές κοινωνίες, χωρίς όμως ν' αλλοιωθεί ανεπανόρθωτα η πληθυσμιακή σύστασή τους. Επίσης, τόνισε πως η κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη και αγνοεί προκλητικά τους πολίτες της χώρας. 

Τέλος, ερωτηθέντες οι κ. βουλευτές  σχετικά με το ποια θα είναι η πολιτική της ΝΔ απέναντι στην ιδιωτική επιχειρηματική πρωτοβουλία,  απάντησαν πως θα πρέπει να στηριχτούν οι υγιείς επιχειρήσεις και να μπει ένα τέλος στις αδιαφανείς δανειοδοτήσεις επιχειρηματιών από τράπεζες, επισήμαναν δε πως η σημερινή κυβέρνηση, παρά τις εξαγγελίες της, δεν κάνει απολύτως τίποτε προς την κατεύθυνση πάταξης της διαφθοράς. 

 

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη τύπου:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.