Επικαιροτητα

Στον Τόσκα εκπρόσωποι από το Λεβίδι για το αστυνομικό τμήμα

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη θα επιδιώξει να έχει την επόμενη εβδομάδα η συσταθείσα επιτροπή κατοίκων και φορέων από το Λεβίδι με θέμα την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος στην περιοχή τους.



Το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας... πληγώνει τον νομό μας καθώς συνολικά σε τρία τμήματα στην επικράτειά του θα μπει «λουκέτο». Ωστόσο φαίνεται ότι οι κάτοικοι στο δήμο Λεβιδίου δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Μετά την συνάντηση της περασμένης Τετάρτης όπου και ουσιαστικά καθορίστηκε το πλάνο αντίδρασης στην απόφαση κατάργησης του αστυνομικού τμήματος περνούν στο κομμάτι της υλοποίησης όσων έχουν σχεδιάσει.

Στο πλαίσιο αυτό η επιτροπή που αποτελείται από ανθρώπους όλων των κομμάτων και πολίτες της περιοχής αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να επισκεφθούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη σε μία προσπάθεια να τον μεταπείσουν σχετικά με την χρησιμότητα του αστυνομικού τμήματος.

«Η κυβέρνηση θα μας ακούσει, είτε θέλει, είτε δε θέλει», είναι το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των μελών της επιτροπής δείγμα της αποφασιστικότητας που τους διακατέχει.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.