Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τρίπολη: Έκλεψαν μηχανήματα - εργαλεία από εργοστάσιο

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (9.12.2017) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 54 ετών και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24 και 34 ετών, αντίστοιχα.

 

Όπως προέκυψε κατά το χρονικό διάστημα από την 1.10.2017 έως την 8.12.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, αφαίρεσαν από κτιριακές εγκαταστάσεις εργοστασίου, η λειτουργία του οποίου έχει ανασταλεί, μηχανήματα, ηλεκτρικά εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και θα αποδοθεί.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 32χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκαν, ένα φορτηγό όχημα, ένα επιβατηγό όχημα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.