Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τραγωδία: 35χρονος έκαψε ζωντανό τον πατριό του

Ο δράστης επιχείρησε να κάψει και τη μητέρα του που έλουσε επίσης με βενζίνη, αλλά σε αντίθεση με τον σύντροφό της, εκείνη πρόλαβε να απομακρυνθεί και να κλειδωθεί στο σπίτι.

 

Ένας 35χρονος έκαψε τον παραπληγικό πατριό του, στη Μεσσηνιακή Μάνη, το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης είχε πάρει εξιτήριο από το «Δρομοκαΐτειο» νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, μόλις στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έχασε τη ζωή του όταν ο δράστης τον περιέλουσε με βενζίνη και άναψε φωτιά. Ο δράστης επιχείρησε να κάψει και τη μητέρα του που έλουσε επίσης με βενζίνη, αλλά σε αντίθεση με τον σύντροφό της, εκείνη πρόλαβε να απομακρυνθεί και να κλειδωθεί στο σπίτι. 

Λίγο αργότερα, ο 35χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής

Ο πατριός και η μητέρα του δράστη είχαν καλέσει τον 35χρονο στο σπίτι τους για εορταστικό γεύμα. Παρόντες την ώρα της επίθεσης ήταν επίσης ένα συγγενικό πρόσωπο και ένας φίλος της οικογένειας.

Πριν παραδοθεί στην Αστυνομία, ο δράστης επιχείρησε να βάλει φωτιά και στο σπίτι ενός συγχωριανού του, άλλα ο ιδιοκτήτης πρόλαβε να την σβήσει πριν αυτή πάρει διαστάσεις.

 

Πηγή: skai.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.