Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εφιάλτης για ηλικιωμένη στο Βραχάτι!

Συνελήφθησαν τρία άτομα για απόπειρα ληστείας σε οικία ηλικιωμένης στην Κορινθία

Συνελήφθησαν, χθες (5.5.2018) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 30 και 65 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα ληστείας σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (5.2.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, ο 20χρονος και ο 30χρονος, μπήκαν στην οικία της ηλικιωμένης ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας την  ακινητοποίησαν, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, όπου τους ανέμενε ο 56χρονος και τράπηκαν σε φυγή. 

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας εντόπισαν στο Βραχάτι Κορινθίας τους ανωτέρω και τους συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.