Αστυνομικο Ρεπορταζ

Φυλάκιση για παράνομες συρματοθηλιές στον Λάδωνα

η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου προχώρησε σε σύλληψη για παράνομη τοποθέτηση συρματοθηλιών, στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής του Λάδωνα.

 

Tην Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Καγιούλης Δημήτριος, Φούτρης Νικόλαος, Χριστόπουλος Χαράλαμπος και Καρπούζος Ιωάννης με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Δημητσάνας, Τριπόλεως, Τροπαίων και Βυτίνας αντίστοιχα, εντόπισαν εντός του Καταφυγίου Άγριας Ζωής του Λάδωνα συρματοθηλιές (βρόγχους) οι οποίες ήταν ενεργοποιημένες για την σύλληψη αγριόχοιρων που θα περνούσαν από τα μονοπάτια.

Στην συνέχεια οι Θηροφύλακες απενεργοποίησαν μερικές από τις παγίδες και έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση όπου περί ώρα 11.00 π.μ. εμφανίστηκε ένα άτομο το οποίο άρχισε να τις ελέγχει και στην συνέχεια να τις επιδιορθώνει. Αμέσως οι Θηροφύλακες συνέλαβαν το άτομο αυτό, αλβανικής υπηκοότητας, το οποίο παραδέχτηκε την πράξη του.

Στην συνέχεια υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράβαση του Νόμου περί Θήρας και κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Τριπόλεως κινήθηκε εναντίον του η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ οι θηλιές κατασχέθηκαν όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία. Την επόμενη μέρα εκδικάστηκε η υπόθεση αυτή και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.