Αστυνομικο Ρεπορταζ

Σε Τρίπολη και Θήβα θα φυλακιστούν οι γονείς βιαστές της Λέρου

Στις φυλακές της Τρίπολης και της Θήβας θα οδηγηθεί το ζευγάρι από τη Λέρο που κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τα παιδιά του.

Την Παρασκευή το απόγευμα και με ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και της τακτικής ανακρίτριας και οι δύο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση παιδιού, κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, για απλή συνέργεια κατ' εξακολούθηση στην πράξη αυτή, για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή, άπαξ και κατ' εξακολούθηση.

Για την υπεράσπιση του ζευγαριού χρειάστηκε να διοριστούν συνήγοροι αφού κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Στην κατάθεσή της η 47χρονη μητέρα φέρεται ότι ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις της, ενώ ο 52χρονος αρνήθηκε το γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης και υποστήριξε ότι έδειχνε στην κόρη του τη σεξουαλική πράξη ενώ δήλωσε πώς δεν αισθάνεται ψυχολογικά καλά και ζήτησε να τον δει ειδικός γιατρός.

Όσον αφορά στα παιδιά και όπως έγινε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού θα αναλάβει τη φροντίδα τους και θα τα φιλοξενήσει σε μία από τις δομές της.

Αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Μανώλης Χατζηάμαλλος αναφορικά με την 47χρονη μητέρα και τα όσα εκείνη δήλωσε κατά την απολογία της στην ανακρίτρια Κω.

Ο κ. Χατζηάμαλλος, ο οποίος διορίστηκε από την ανακρίτρια Κω καθώς ουδείς από τους 94 συναδέλφους του δεν θέλησε να υπερασπιστεί την 47χρονη κατηγορούμενη, μίλησε στο Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ .

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της rodiaki.gr ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω γνωστοποίησε ότι η μητέρα είχε από την πρώτη στιγμή ομολογήσει ασελγείς πράξεις και μόνο (προανακριτικά), κάτι που επανέλαβε και προχθές κατά την απολογία της.

«Βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους και λες σε ποια κοινωνία ζούσανε, είναι πολύ χαμηλού νοητικού επιπέδου, λες και βρίσκονται σε άλλο κόσμο. Δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της πράξης, ενώ γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό, είναι τιμωρητέο, εντούτοις δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος, το κακό που έχουν κάνει στα παιδιά. Αυτό αποκόμισα στην πολύ λίγη επαφή που είχα με την κατηγορούμενη ενόψει της ανακρίσεως και στο παρά πέντε της ανακρίσεως».

«Πράγματι όταν κάποιος μιλάει μαζί τους δείχνει, όταν της το λες, ότι είναι στα χαμένα, τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι λόγω της κατάστασης, επειδή όλοι έπεσαν από επάνω της...» είπε ο κ. Χατζηάμαλλος επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά πως η 47χρονη: «Δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του κακού που έχει κάνει»!

Ερωτηθείς αν έχει δείξει η κατηγορουμένη σημάδια μεταμέλειας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω είπε πως "έχει αρχίσει να κλαίει" και πως κατά την απολογία της είχε λιποθυμικές τάσεις.

 

Πηγή: ant1.gr, rodiaki.gr, tvxs.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.