Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (11/7) τρία άτομα για ναρκωτικά, στην Καλαμάτα Μεσσηνία.

Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (11.7.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 22, 28 και 31 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) 30χρονους αλλοδαπούς, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, την Τετάρτη (11.7.2018) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία στην οποία διαμένουν όλοι οι παραπάνω, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

 

• ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -56,4- γραμμαρίων, 

• ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -30,8- γραμμαρίων,

• -5- ναρκωτικά δισκία,

• αεροβόλο πιστόλι,

• το χρηματικό ποσό των -4410- ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 

• αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Επιπλέον, από τη κατοχή των τριών (3) συλληφθέντων κατασχέθηκαν και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για τον εντοπισμό και σύλληψη των δύο (2) 30χρονων.

 

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.