Αστυνομικο Ρεπορταζ

Κατασχέθηκαν 47 δενδρύλλια κάνναβης (photos)

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία. 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σήμερα (20.7.2018) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, όπου σε τρεις (3) διαδοχικούς, ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούταν συνολικά -47- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,30 έως 2,10 μέτρων περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών την φυτείας.

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.