Αστυνομικο Ρεπορταζ

Έπαιζε τον "παπά" σε πανηγύρι και τους ξάφριζε

Γυναίκα έπαιζε τον "παπά" σε πανηγύρι και ξάφριζε με ταχυδακτυλουργικά.

Οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν και τη συνέλαβαν - Είχε βγάλει 90 ευρώ από τα θύματά της.

Βγαλμένο από πολύ παλιότερες εποχές ήταν το τυχερό παιχνίδι "παπάς" που παιζόταν κατά την διάρκεια μιας εμποροπανήγυρης που πραγματοποιούταν στην περιοχή της Κλειτορίας στα Καλάβρυτα, αλλά το ασυνήθιστο ήταν πως το διενεργούσε… γυναίκα!

Ο θηλυκός "παπατζής" καλούσε τους διερχόμενους πολίτες να ανακαλύψουν το κρυμμένο τραπουλόχαρτο και εκείνοι υπέκυπταν στον πειρασμό να κερδίσουν χρήματα, ίσως επειδή αγνοούσαν ότι ο διοργανωτής δεν βγαίνει ποτέ χαμένος χάρη στις ταχυδακτυλουργικές του ικανότητες! Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, το γνώριζαν.

Έτσι, ακινητοποίησαν την γυναίκα, της πέρασαν χειροπέδες και κατά τον σωματικό έλεγχο που της έκαναν βρήκαν πάνω της τα τρία τραπουλόχαρτα και 90 ευρώ που είχε βγάλει από τους πελάτες της. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.