Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθη 73χρονος για ναρκωτικά στην Αρκαδία

Συνελήφθη, την Τρίτη (18/9), το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 73χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. 

Ειδικότερα, την Τρίτη (18/9) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 73χρονου, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,2- έως -1,8- μέτρα περίπου και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -35- γραμμαρίων. 

Ο  συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.