Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τροχαίο δυστύχημα στη σήραγγα Ραψομάτη!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (7/10) στη σήραγγα Ραψομάτη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

15:33 - Νεότερη ενημέρωση

Επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία ο θάνατος του 47χρονου οδηγού, καθώς μόλις τώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του απεγκλωβισμού του από το όχημα. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

15:25 - Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia938.gr ο οδηγός του οχήματος είναι νεκρός. Παρ' όλα αυτά, η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει επίσημα τις πληροφορίες αυτές, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός του οδηγού.

 

14:30

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ενημέρωση του arcadia938.gr από την Αστυνομική Διεύθυνση, όχημα, που οδηγούσε άντρας, εξετράπη της πορείας του σήμερα, λίγο μετά τις 2 μ.μ έξω από τη σήραγγα Ραψομάτη, στο ρεύμα προς Αθήνα. Το όχημα προσέκρουσε σε σταθερό σημείο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού και τον εγκλωβισμό του μέσα στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό, ασθενοφόρο και πυροσβεστικό όχημα και γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό του οδηγού. Δεν είναι ακόμα γνωστά τα αίτια του ατυχήματος, ούτε υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή κατάσταση του τραυματία.

Σε λίγο, νεότερη ενημέρωση...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.