Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο "Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα"

Τροχαίο ατύχημα με 3 τραυματίες έγινε λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρα (15/10) στο 189 χιλ. στο ρεύμα ανόδου του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, πριν τον κόμβο Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia 93.8 το ένα από τα δύο οχήματα, που ενεπλάκησαν έπαθε λάστιχο εν κινήσει με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να συγκρουστεί με άλλο όχημα, το οποίο βρισκόταν ακριβώς πίσω του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. 

Νεότερη ενημέρωση, ώρα 21:00:

Oι αρμόδιες αρχές ενημέρωσαν πως 72χρονος οδηγούσε όχημα το οποίο εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα ένας 68χρονος οδηγός ΙΧ με συνοδηγό μία 51χρονη να πέσουν στο όχημα του 72χρονου.

Και οι τρεις διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ελαφρά τραυματισμένοι. 

Νεότερη ενημέρωση, ώρα 19:00:

Με επιφύλαξη οι αρμόδιες αρχές ενημέρωσαν, πως κανένα από τα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, δε διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Από τη σύγκρουση έχουν τραυματιστεί τρία άτομα.

Η κυκλοφορία, στο οδικό δίκτυο, διεκόπη για λίγη ώρα μέχρι να καθαριστεί ο αυτοκινητόδρομος. 

 

(φωτο αρχείου) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.