Αστυνομικο Ρεπορταζ

Eθελοντική αιμοδοσία σε όλη την Ελλάδα από την ΕΛ.ΑΣ.

H Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτώβριου την "ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ", μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα  Αγίου Αρτεμίου.

Σημειώνεται ότι η "ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ" θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν με την κεντρική εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου, στην αίθουσα "ΟΛΥΜΠΙΑ", την 11:00 ώρα της 20ης Οκτωβρίου, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος.

Επιπλέον, το πρωί της ίδιας ημέρας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία – Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών και ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

Την παραμονή θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά αρτοκλασίας και περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου Αρτεμίου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί ακόμα:

• από σήμερα έως και 19 Οκτωβρίου, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την Τράπεζα αίματος του Σώματος. Οι μισές από τις φιάλες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία, και

• την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, τέλεση θείας Λειτουργίας υπέρ τραυματισθέντων εν ώρα Υπηρεσίας αστυνομικών, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Τέλος, στο πλαίσιο του εορτασμού της "ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ" θα πραγματοποιηθούν επίσημες δοξολογίες και εκδηλώσεις στις έδρες όλων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων και των Διευθύνσεων Αστυνομίας της χώρας.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.