Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, περίπτωση ληστείας σε βάρος αλλοδαπού, που είχε γίνει την 29.8.2018, στο Άργος Αργολίδας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο 43χρονος, την 29.8.2018 το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, προσέγγισε αλλοδαπό, ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσε χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.