Αστυνομικο Ρεπορταζ

Δύο τροχαία στη σήραγγα Αρτεμισίου!

Δύο τροχαία σημειώθηκαν έξω από τη σήραγγα Αρτεμισίου το μεσημέρι του Σαββάτου (17/11).

Συγκεκριμένα, στις 2 μ.μ. το Σάββατο (17/11) όχημα με κατεύθυνση προς Τρίπολη έφυγε από την πορεία του 500 μέτρα πριν από τη σήραγγα Αρτεμισίου και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Τρίπολης. Στο όχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ η κατάσταση του οδηγού παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στις 2:30 μ.μ. στο 2ο χιλιόμετρο μετά τη σήραγγα Αρτεμισίου με κατεύθυνση προς Τρίπολη, όταν και σε αυτό το όχημα έχασε τον έλεγχο ο οδηγός. Στο όχημα έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο έχει ήδη φτάσει η Αστυνομία και συνεργείο της "ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε." προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων χωρίς να προκληθεί ατύχημα. Και σε αυτό το τροχαίο παραμένει άγνωστη η κατάσταση του οδηγού.

Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είναι μεγάλη λόγω των καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην Πελοπόννησο από εχθές (16/11). Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση, όπως άλλωστε επισημαίνεται και μέσα από τη στήλη του arcadia938.gr "ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ" την οποία και υπογράφει ο δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης!

Σύμφωνα με ενημέρωση του arcadia938.gr από την αστυνομία, δεν αναφέρεται τραυματισμός των οδηγών σε κανένα από τα δύο τροχαία ατυχήματα.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.