Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (21.1.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 24 και 30 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (21.1.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, η 24χρονη και η 30χρονη επιχείρησαν να αφαιρέσουν από κατάστημα ημεδαπού είδη υπόδησης, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. 

Στο πλαίσιο της περαιτέρω αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, χθες το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, διέπραξαν ακόμη τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, από όπου αφαίρεσαν είδη υπόδησης, τρόφιμα και ψιλικά. Όλα τα αφαιρεθέντα είδη βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν σε υπαλλήλους των καταστημάτων.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.