Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (24/1) το απόγευμα, δύο άτομα ηλικίας 18 και 28 ετών, σε τοπική κοινότητα του Ναυπλιέων Αργολίδας, για σύσταση συμμορίας και ληστεία.  

Ειδικότερα, την Τετάρτη (23.1.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, ο 18χρονος και ο 28χρονος εισήλθαν σε οικία στην οποία διαμένουν δύο (2) αλλοδαποί και με τη χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν και αφού αφαίρεσαν χρήματα και τρία (3) κινητά τηλέφωνα, στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εντόπισαν την Πέμπτη (24.1.2019) το απόγευμα τους ανωτέρω σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.