Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στην Τρίπολη

Πέντε συλλήψεις ανδρών σημειώθηκαν την Κυριακή (27/1), γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (27.1.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 23, 27 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Επιπλέον, στην κατοχή του 23χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε τσιγαριλίκι και τρίφτης κάνναβης.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση των νομοθεσιών για τον αθλητισμό και τα όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (27.1.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο τους

στο γήπεδο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, μαχαίρι, τύπου πεταλούδα και σουγιάς, αντίστοιχα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.