Αστυνομικο Ρεπορταζ

Νέο "χτύπημα" από τον "Μαραντόνα της Αρκαδίας"

Ο 33χρονος, Ένο Μάτα, γνωστός και ως ο Αλβανός "Μαραντόνα της Αρκαδίας", φέρεται να εμπλέκεται στην ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε την Πέμπτη (31/1) σε κοσμηματοπωλείο, στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος έπιασε τον καταζητούμενο για την υπόθεση δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τη στιγμή που έμπαινε σε αυτό παριστάνοντας τον πελάτη για να ακολουθήσει ο κουκουλοφόρος συνεργός του με το αυτόματο όπλο Uzi. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ένο Μάτα ήταν αυτός που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου όταν νόμισε ότι πήγε να αντιδράσει. 

Τον Ιούνιο του 2018 σε αντίστοιχη ληστεία κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου, ο 33χρονος είχε αφήσει σημείωμα προς τους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι ήταν και αυτός θύμα μαζί με τον ποινικολόγο, παραδεχόμενος ότι κάνει ληστείες αλλά δεν είναι εκτελεστής.

Ο Ένο Μάτα είχε αποκτήσει το προσωνύμιο "Μαραντόνα της Αρκαδίας" λόγω της καριέρας τους στην ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης, ενώ κατηγορείται από κοινού με τον Ιμπραχίμ Μπραχιμάι ως φυσικοί αυτουργοί για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

 

Πηγή: reader.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.