Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθη στη Γορτυνία για ζωοκλοπή και όπλα

Συνελήφθη ένα άτομο για ζωοκλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.

Συνελήφθη, τη Δευτέρα (4/3) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, 36χρονος ημεδαπός, γιατί μπήκε σε ορνιθοτροφείο ημεδαπού και επιχείρησε να αφαιρέσει όρνιθες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός.

Στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και μαχαίρια, τα οποία κατασχέθηκαν. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 18.2.2019 έως την 1.3.2019, σε (3) περιπτώσεις, είχε αφαιρέσει από ορνιθοτροφία στην ίδια τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, όρνιθες.       

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.