Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τρεις ιδιώτες και ένας αστυνομικός "πιάστηκαν" για ναρκωτικά

Τρεις ιδιώτες και ένας αστυνομικός συνελήφθησαν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Την υπόθεση χειρίστηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, συνελήφθησαν τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019, τρεις ιδιώτες ημεδαποί και ένας αστυνομικός, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση - παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος.

Από τη εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός μεσημβρινές ώρες της περασμένης Δευτέρας (27 Μαΐου 2019), μετέβη στην οικία των δύο ιδιωτών σε περιοχή της Χαλκιδικής και προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των (100) ευρώ.

Εξερχόμενος της οικίας ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 51 γραμμ. κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως συνελήφθησαν οι δύο ιδιώτες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκε μεταλλικός τρίφτης, ενώ στην οικία εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο τρίτος ιδιώτης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 4 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• (11,22) γραμμάρια κοκαΐνης,

• (24,25) γραμμάρια κάνναβης,

• (2.650) ευρώ,

• συσκευασία με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους (17,43) γραμμαρίων,

• μεταλλικός τρίφτης,

• (2) μεταλλικοί δίσκοι με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,

• (2) κουτάλια και κουτάλα με υπολείμματα ναρκωτικών ουσίων,

• (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες εισπνοής ναρκωτικών ουσιών και

• (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος παρέπεμψε τους δύο ιδιώτες και τον αστυνομικό σε ανακριτή.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.