Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά

Την Παρασκευή 31 Μαΐου συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (31.5.2019) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 47 και 56 ετών, αντίστοιχα, γιατί ο 47χρονος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε, ενώ ο 56χρονος κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -7,2- γραμμαρίων, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, την Παρασκευή (31.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -4- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.