Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν (1.6.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 28,30 και 35 ετών αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 23χρονο ημεδαπό. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 12.5.2019 έως και προχθές (31.5.2019), σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας διέπραξαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες ημεδαπών και μία (1) περίπτωση απόπειρα κλοπής σε αποθήκη ημεδαπού, από όπου αφαίρεσαν συνολικά σωλήνες και εξαρτήματα γεώτρησης, χάλκινα αντικείμενα, διάφορα εργαλεία, μπαταρίες αυτοκινήτων κ.ά.., ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και ένα (1) όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.