Αστυνομικο Ρεπορταζ

Δύο συλλήψεις για ανθρωποκτονία σε Λακωνία, Μεσσηνία

Χειροπέδες σε 58χρονο και 68χρονη!

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (13.10.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα (14.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε. 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Περίπου 24 ώρες νωρίτερα συνελήφθη στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 58χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 52χρονου ομοεθνούς του. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 12.10.2019 και πρώτες πρωινές ώρες σε οικία στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 58χρονος επιτέθηκε σε 52χρονο ομοεθνή και συγκάτοικό του, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Ο θάνατος του 52χρονου διαπιστώθηκε το πρωί της ιδίας από τους υπόλοιπους συγκατοίκους του, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης κινητοποιήθηκαν άμεσα, συλλαμβάνοντας τον παραπάνω κατηγορούμενο. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.