Αστυνομικο Ρεπορταζ

"Θύματα" και στην Αρκαδία σπείρας που δρούσε πανελλαδικά!

Η σπείρα λειτουργούσε με εντολές 42χρονου, ο οποίος επικοινωνούσε με τα μέλη της μέσα από το... κελί του!

Μέχρι στιγμής απάτες έχουν καταγραφεί στο Μεσολόγγι, το Αιτωλικό, το Αγρίνιο, το Αίγιο, την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλία, την δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Εύβοια, την Αττική, τη Λακωνία, την Αρκαδία, τη Μυτιλήνη, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, την Ρόδο, την Κω και άλλα νησιά στα Δωδεκάνησα!

Μάλιστα, όσο προχωράει η προανάκριση, τόσο αποκαλύπτονται νέες πτυχές της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης που είχε εξαπατήσει δεκάδες επιχειρηματίες, ιερωμένους και άλλους πολίτες σε όλη την χώρα...

Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου ταυτοποίησαν τον αρχηγό της σπείρας και συνέλαβαν στη δυτική Ελλάδα, τα Χανιά και την Αττική 15 μέλη της, εννέα άνδρες ηλικίας 32 ως 42 και έξι γυναίκες 25 ως 36 χρόνων, ενώ έμαθαν και τα στοιχεία 47 περιφερειακών μελών της, 24 ανδρών και 23 γυναικών. 

Τότε, είχαν εξιχνιάσει 65 περιπτώσεις απάτης τους τελευταίους δέκα μήνες, από τις οποίες οι δράστες αποκόμισαν περίπου 600.000 ευρώ.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.