Αστυνομικο Ρεπορταζ

Κόρινθος: 47χρονος κατηγορείται ότι "άρπαζε" ρολόγια του νερού

Την υπόθεση εξιχνίασε το τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών υδρομέτρων από τα δίκτυα ύδρευσης εξοχικών οικιών, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 8.6.2019 έως και την 3.8.2019, διέπραξε συνολικά οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών  υδρομέτρων από τα δίκτυα ύδρευσης εξοχικών οικιών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.