Αστυνομικο Ρεπορταζ

Η... κλοπή το κίνητρο της βεβήλωσης τάφου στο Πλατύ

21χρονος κατηγορείται για  11 κλοπές – διαρρήξεις και δύο απόπειρες κλοπής και προφυλακίστηκε.

Η βεβήλωση του πτώματος που ανήκε σε γυναίκα, στις 16 Δεκεμβρίου στο νεκροταφείο του Πλατύ, έγινε από έναν 21χρονο Ρομά, ο οποίος έψαχνε στους τάφους που έσπασε και βανδάλισε για χρυσά δαχτυλίδια.

Ο τάφος της γυναίκας ήταν ο πρώτος που αντίκρισε μπροστά του, ενώ έβγαλε έξω το πτώμα γιατί ήθελε να ψάξει αν τάφηκε με κάποιο χρυσαφικό για να το κλέψει. Οπως περιγράφουν πηγές της “Ε”, το τράβηξε από τα πόδια για να το βγάλει και όπως το ακούμπησε αντικριστά στον τάφο, έτσι έμεινε.

Ο 21χρονος ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης γιατί προσπάθησε να μπει στο μαγαζί και το σπίτι κρεοπώλη στο Πλατύ, φέρεται να μην παραδέχεται ότι βεβήλωσε αυτός το πτώμα και τους τάφους. 

Ωστόσο, μαρτυρίες αλλά και άλλα στοιχεία τα οποία συγκέντρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας οδηγούν σε αυτόν και έναν 15χρονο ομόφυλό του.

Ο 21χρονος ο οποίος οδηγήθηκε το Σάββατο στην ανακρίτρια Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθεί για 11 κλοπές – διαρρήξεις και δύο απόπειρες κλοπής προφυλακίστηκε, καθώς έχει πλούσιο εγκληματικό παρελθόν και έχει διαπράξει και ληστεία.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.