Αστυνομικο Ρεπορταζ

Σύλληψη 23χρονου για ληστεία-Αναζητούνται 3 συνεργοί του

Συνεργασία του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, με την ΟΠΚΕ Κορινθίας.

Συνελήφθη, χθες (7.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με ακόμη τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 26,27 και 32 ετών, αντίστοιχα, χθες (7.7.2020) το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και με τη χρήσης βίας, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν αλυσίδα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, άμεσα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι δράστες.

Επιπλέον, κατασχέθηκε (1) ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα oδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.