Πανελλαδικες 2018

winamp wmp real qt

"Μέτριας δυσκολίας τα θέματα για τα ΓΕΛ" (ηχητικό)

Για το βαθμό δυσκολίας των θεμάτων στα Νέα Ελληνικά, την Έκθεση και τα Αρχαία Ελληνικά στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου, ο Αλέξανδρος Γκιτζίρης.

Ο υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Αλέξανδρος Γκιτζίρης έκανε μία εκτίμηση για τον βαθμό δυσκολίας ή ευκολίας, που παρουσίασαν τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Νέα Ελληνικά, την Έκθεση και τα Αρχαία Ελληνικά.

 

Μέτριας δυσκολίας, λοιπόν, είναι μέχρι στιγμής τα θέματα των "φιλολογικών" μαθημάτων, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση... Κάποιοι υποψήφιοι -ανάλογα με το επίπεδο προετοιμασίας και το βαθμό συγκέντρωσης- θα έχουν εξασφαλίσει υψηλή βαθμολογία και κάποιοι -λιγότερο προετοιμασμένοι- ικανοποιητική βαθμολογία.

 

Αναμένεται μάθημα, στο οποίο θα σημειωθεί βαθμολογική "πανωλεθρία" και πώς μπορεί αυτό να αποφευχθεί; Παίζει ρόλο μόνο η προετοιμασία των υποψηφίων ή και ο τρόπος, με τον οποίο θα βαθμολογήσει ο διορθωτής;

 

Ακούστε όλα, όσα μας είπε ο κύριος Γκιτζίρης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.