Επικαιροτητα

Πανελλαδικές 2018: Δείτε τα αποτελέσματα - στατιστικά

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα και βαθμοί των πανελληνίων εξετάσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν ήδη στο results.it.minedu.gov.gr

Η εφαρμογή των αποτελεσμάτων για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ είναι ήδη διαθέσιμη στο results.it.minedu.gov.gr και όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τους βαθμούς τους και τις επιδόσεις τους με τους κωδικούς τους πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το υπουργείο Παιδείας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα ανακοινώσει και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα καθορίζουν ουσιαστικά τις Βάσεις εισαγωγής των πανελληνίων 2018 και θα δίνουν τς πρώτες «σοβαρές» ενδείξεις για το που θα κυμανθούν.

Δείτε εδώ τους βαθμούς σας στις Πανελλήνιες 2018

Το υπουργείο ανακοίνωσε και τα στατιστικά των εξετάσεων. κατεβάστε και δείτε εδώ τα στατιστικά των πανελληνίων

 

Τα στατιστικά πανελληνίων 2018 ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.