Εργασια

winamp wmp real qt

Προκηρυξη θεσεως εργασιας

Η Αμ.κ.ε. "ΑΜΑΛΘΕΙΑ", αστικός μη κερδοσκοπικός φορέας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" προκηρύσσει από μία θέση εργασίας για τις ειδικότητες Εργοθεπαπευτή/ιας ή Λογοθεπαπευτή/ιας και δύο Ψυχολόγους.

Προσληψεις ΟΒΑ: Έως 20/6 οι αιτησεις για 348 θεσεις

Προκηρύσσονται εκατόν ενενήντα µία θέσεις οπλιτών και εφέδρων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο δύο ετών µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους και µε κατεχόµενες ειδικότητες, όπως στο Παράρτηµα "Α", οι οποίες είχαν εγκριθεί για το έτος 2017 µε το (στ) σχετικό.

Παραχωρηση 1.000 στρεμματων σε νεους αγροτες

Στην άμεση δημιουργία ομάδας ή οργάνωσης παραγωγών για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών στην περιοχή της Εορδαίας, κάλεσε τους νέους αγρότες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, από την Βλάστη.

Εγκυκλιος ΟΑΕΔ για περιστασιακη απασχοληση και επιδομα ανεργιας

Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., που πραγματοποίησαν έως και εβδομήντα ημερομίσθια ανά δωδεκάμηνο, μπορούν με αίτησή τους προς τον ΟΑΕΔ να βεβαιώνουν συνεχή χρόνο ανεργίας, από τον οποίο αφαιρούνται οι ημέρες περιστασιακής απασχόλησης.

ΕΣΠΑ Πτυχιουχων!

Ξεκινά ο Β’ Κύκλος του προγράμματος για την ενίσχυση αυτoαπασχόλησης αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΕΛ.Γ.Α: Πληρωμη αποζημιωσης υψους 17 εκατ.

Αποζημιώσεις ύψους 17.797.015,02 € πρόκειται να καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σε 12.260 δικαιούχους παραγωγούς των οποίων η φυτική παραγωγή ή το ζωικό κεφάλαιο ζημιώθηκε από διάφορα ασφαλιστικά καλυπτόμενα αίτια κυρίως μέσα στο 2016 αλλά και το 2017.