Εργασια

Περιφέρεια: Αποσπάσεις στην Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος

Δείτε ποιες θέσεις αφορά...




Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που εδρεύει στην Τρίπολη της Π.Ε. Αρκαδίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την στελέχωσή της και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του έργου της, ανακοινώνει την πρόσληψη με αποσπάσεις προσωπικού, πενταετούς διάρκειας με δυνατότητα παράτασης μία ή περισσότερες φορές για ίσο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν. 4314/2014, Υπαλλήλων του Δημοσίου τομέα και των Φορέων του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, συμπεριλαμβανομένης της ΜΟΔ Α.Ε., συνολικά δέκα (10) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Δημοσίων Έργων ή /και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

1ΠΕ Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Δημοσίων Έργων ή /και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

1ΠΕ Εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

1ΠΕ Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

2ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

1ΠΕ Πληροφορικής όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

1ΤΕ Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

1ΤΕ όλων των λοιπών ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.

1ΔΕ όλων των ειδικοτήτων.

Εφόσον δεν καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κάποιας ή κάποιων εκ των κατηγοριών τότε είναι δυνατή εσωτερική ανακατανομή του αριθμού των θέσεων μεταξύ των λοιπών κατηγοριών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας (συνημμένο υπόδειγμα) με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, είτε ιδιοχείρως (αυτοπροσώπως), είτε με ταχυμεταφορά με ευθύνη ενδιαφερόμενου, και πρέπει απαραίτητα να φέρουν την επωνυμία και τη διεύθυνση του αιτούντος καθώς και την ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου» είτε με ΕΛ.ΤΑ., είτε με Εταιρίες Ταχυμεταφορών, είτε με Εξουσιοδοτημένους Αντιπροσώπους, στην ταχ. διεύθυνση:

Περιφέρεια Πελοποννήσου,
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος
Τέρμα Ερυθρού Σταυρού
Τ.Κ. 221 31, Τρίπολη Αρκαδίας, Πελοπόννησος.

Πληροφορίες στα τηλ.: 2713 601354, 2713 601379, 2713 601348 και 2713 601300 (Γραμματεία, 09.30π.μ. – 14.30μ.μ.), (στον Προϊστάμενο της Μονάδας Γ’ κ. Γ. Μπούσγα, στο αρμόδιο στέλεχος της Μονάδας Γ’ κ. Μ. Φιλοπούλου & στον Προϊστάμενο Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Περιφ. Πελοποννήσου κ. Αντ. Ψαράκη).

Η παρούσα Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου http://www.eydpelop.gr/

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 03-03-2017 (ώρα 14.00μ.μ.).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.